Stress op het werk, stress met de kinderen, stress met de studies, stress in relaties, zelfs stress in je vrije tijd….

Behalve als je op het platteland woont, ver van alles vandaan, is het hedendaags heel moeilijk om nog echt rust te vinden. Voor vele mensen zijn de stilte en ontspanningsmomenten per dag te kort om echt tot rust te komen en op deze manier wordt de stress maar aangehouden en verder opgebouwd.

In Visalibons is rust echt aanwezig. In dit mini dorpje kan nog echt ontspannen worden. De stilte is absoluut als de vogeltjes niet fluiten of de blaadjes niet ritselen door de wind. Het ruikt naar groen en je ziet alleen maar natuur, berg en bos.

Visalibons ligt aan het eind van een doodlopende straat dus er is geen doorgaand verkeer, je ziet en hoort er geen autos. Aan de andere kant is het niet afgesneden van de bewoonde wereld. Op 4 km heb je een eerste bar restaurant, op 10 km een benzinestation en supermarkt en op 12 km een dorpszwembad.

Er zijn oneindig veel wandel- en sportmogelijkheid in de natuur of in de omringende dorpen. De bruggen, kerken en kathedralen zijn een parel voor wie van geschiedenis en cultuur houdt. En restaurantjes kun je overal vinden. Bovendien kan er ook voor je gekookt worden in Visalibons zelf als je dat verkiest.

Bovendien kan je ontspanning bevorderd worden door shiatsu massages of een heerlijke massage met olie.