Wie een vakantie wil in de Spaanse Pyreneeën en tegelijkertijd individueel of in familie-, werkverband aan zijn problemen wil werken, is in Visalibons helemaal op zijn plek. Een mooi huis op een mooie berg, rustig in een mini dorpje van amper 15 huizen, waar de stilte overheerst en waar het ruikt naar natuur. Kies je voor een camping of een hotel in de buurt dan kan dat ook natuurlijk.

Er is mogelijkheid tot dagelijkse therapiesessies en massage in combinatie met zonnen, uitstapjes, wandelen, zwemmen, ijsjes eten … en wat je nog meer wilt op vakantie.

Wat zo mooi is van therapie op vakantie is dat je tijd hebt om met het nieuwe aangeleerde ook gelijk en met mogelijke begeleiding aan de slag te gaan. Er kan ook een samenleef verband gecreëerd worden voor enkele dagen en zo is het effect maximaal.

Het leven draait echter niet uitsluitend om het oplossen van problemen maar om het leren zien en genieten van wat we wel hebben en het doen van wat ons motiveert en blij maakt. In Visalibons kan getuinierd worden, gebouwd en geknutseld, er is ruimte voor muziek en dans, stilte om te lezen en in de natuur te zijn… Kortom er is ruimte voor je eigen creativiteit en persoonlijke ontwikkeling.