Vakantie is voor iedereen belangrijk en mensen kiezen de waanzinnigste plekken uit om zich af en toe terug te trekken uit het dagelijkse bestaan. Drukke stranden, parties, city trips…..

Een hoogsensitief persoon kiest vaak anders, kiest voor rust, natuur, kunst, muziek en dans, creativiteit…

Sommige hooggevoeligen hebben veel last van stralingen, vibraties of straatlawaai, menselijke stemmen, drukte om zich heen en willen op hun vakantie ontsnappen aan die hinderlijke ongemakken die niemand lijkt op te merken.

‘El Pajar’ in Visalibons is een huis gebouwd door een hooggevoelige vrouw en haar vijf dochters. Gebouwd met gevoel, gerecycleerd materiaal en met natuurlijke producten. Het ligt bovenaan in het dorp aan het einde van een weggetje waar geen auto’s kunnen komen en ook amper iemand loopt dus de rust is verzekerd. Het ligt in een mini dorpje zonder bar of winkel of restaurant maar in een straal van 10 km is alle comfort te vinden, van zwembad tot supermarkt, restaurant en benzinestation.

Het huis zelf is ruim en licht en heeft een prachtig uitzicht, er is een mooie patio en tuin omheen en na de tuin heb je bos en berg, ruimte om op jezelf te zijn.