El Pajar is een thuis gecreëerd door een moeder en haar 5 dochters met de hulp van vrijwilligers van over de hele wereld. Het huis heeft al het comfort dat we gewend zijn, behalve televisie, maar er is meer: rust, ontspanning en stilte. Het is gelegen op 1100 meter omgeven door bos, het heeft de warmte van een Spaanse zomer terwijl de nachten koel genoeg zijn.

Voor hooggevoelige

Sommige hooggevoeligen hebben veel last van stralingen, vibraties of straatlawaai, menselijke stemmen, drukte om zich heen en willen op hun vakantie ontsnappen aan die hinderlijke ongemakken die niemand lijkt op te merken.

Voor jongeren

Jongeren hebben geen tijd meer om hun eigen problemen te voelen of zelf beslissingen te nemen. Ze worden overstelpt door overvloedig advies van iedereen die zijn of haar gegevens heeft via instagram, whatsapp en soortgelijke social media. Het huis in Visalibons heeft WiFi maar die kan makkelijk afgesloten worden zodat er een aantal km gelopen moet worden voor het volgende bereik te vinden is en er is geen televisie.

Antistress/burnout vakantie

Stress op het werk, stress met de kinderen, stress met de studies, stress in relaties, zelfs stress in je vrije tijd… In Visalibons is rust echt aanwezig. In dit mini dorpje kan nog echt ontspannen worden. De stilte is absoluut als de vogeltjes niet fluiten of de blaadjes niet ritselen door de wind. Het ruikt naar groen en je ziet alleen maar natuur, berg en bos.

Therapie vakantie

Er is mogelijkheid tot dagelijkse therapiesessies en massage in combinatie met zonnen, uitstapjes, wandelen, zwemmen, ijsjes eten … en wat je nog meer wilt op vakantie. Wat zo mooi is van therapie op vakantie is dat je tijd hebt om met het nieuwe aangeleerde ook gelijk en met mogelijke begeleiding aan de slag te gaan. Er kan ook een samenleef verband gecreëerd worden voor enkele dagen en zo is het effect maximaal.